Masca sudura cu filtru optoelectronic

Sunteti aici:  Prima pagina > Produse > Masti pentru sudura > Cu filtru optoelectronic

Cu filtru optoelectronic

6501 ASK 300<br/><br/>Cod produs: 6501<br/><br/>Cască de sudură cu auto întunecare şi filtru optic automat 9‑13. EN 166, EN 175,  EN 379<br/><br/>Cod:<br/>- 0503 0008 99 999

6501 ASK 300

BARRIER              <br/><br/>Casca pentru sudura cu arc electric, MIG, TIG care necesită o protecţie tip DIN9 la DIN13. Polipropilena. Banda antitranspiratie. Simpla reglare prin strangere pe cap. Câmp vizual: 110 x 60 mm. Filtru LCD inclus. Tente: clar DIN4 - intunecat: DIN9 la DIN13. Viteza de comutare: ≤ 0,0003 s. (de la clar la intunecat). Funcţionează prin intermediul fotocelulelor solare şi a două baterii de litiu substituibile incluse.<br/><br/>Ambalare: 6 buc/cutie

BARRIER ...

3M™ Speedglas™ 9100 FX<br/><br/>Măştile de sudură Speedglas™ 9100 FX sunt o combinaţie între masca de sudură cu modul de auto-întunecare şi o vizieră de protecţie, cu funcţie de ridicare. A fost reproiectat nu doar câmpul vizual, pentru a avea dimensiuni mai mari în comparaţie cu alte modele anterioare, ci şi întrega geometrie a măştii, pentru un câmp vizual extins.<br/><br/>Masca de sudură 3M™ Speedglas™ 9100 FX Air oferă protectie respiratorie certificată TH3 si vizibilitate excelentă datorită functiei de ridicare a filtrului. Permite atasarea sistemelor de protecţie respiratory cu presiune pozitivă sau cu aducţie de aer.<br/><br/>Viziera incoloră de protecţie, cu dimensiuni de 17 x 10 cm, este curbată, pentru vizibilitate periferică sporită.<br/><br/>Masca 9100 FX este 100% compatibilă cu filtrele de sudură ale măstii de sudură 3M™ Speedglas™ 9100.

3M™ Speedglas...

3M™ Speedglas™ Seria 100<br/><br/>Măştile de sudură Speedglas™ seria 100 oferă o calitate optică excelentă, fiabilitate privind comutarea din modurile întunecat si luminos, totul la un pret redus. Suplimentar, pe lângă modelul de culoare neagră, puteţi selecta culori si grafice diferite, extrem de expresive, pentru măşti de sudură.<br/><br/>Adecvat pentru majoritatea aplicaţiilor de sudură cu arc electric, inclusiv MMA, MIG/MAG şi sudură TIG cu amperaj ridicat. Filtru de sudură 3M™ Speedglas™ 100V: Cinci grade de întunecare ajustabile, de la 8-12, şi un modul luminos cu grad de întunecare 3. Trei setări pentru nivel de sensibilitate.Filtrele de sudură 3M™ Speedglas™ 100S-10 şi 100S-11 prezintă câte un singur grad de întunecare, de 10 şi, respectiv, 11, precum şi un modul luminos, cu grad de întunecare 3.<br/><br/>Gradul de întunecare poate fi crescut până la nivelul 13 sau 14, utilizând discurile de comutare.

3M™ Speedglas...

3M™ Speedglas™ Seria 9100<br/><br/>Prin protejarea ochilor şi a feţei împotriva radiaţiilor, căldurii excesive şi scânteilor, în timp ce oferă o vizibilitate precisă a activităţii desfăşurate, masca de sudură 3M™ Speedglas™ 9100 devine una dintre cele mai importante instrumente de sudură. Noua mască de sudură 3M™ Speedglas™ 9100 Air poate fi utilizată în combinaţie cu sisteme de protecţie respiratorie cu presiune pozitivă sau aducţie de aer.<br/><br/>O selecţie de filtre de sudură cu performanţă optică superioară, pentru confort continuu. Detecţie a arcului electric de până la 1 amp TIG.<br/><br/>Întruneşte cerinţele cu privire la rezistenţa mecanică împotriva particulelor de mare viteză, în conformitate cu standardul EN 175 clasa B.

3M™ Speedglas...

3M™ Speedglas™ 9100 FX Air cu sistem 3M™ Adflo™<br/><br/>Mască de sudură 3M™ Speedglas™ 9100 FX Air cu sistem 3M™ Adflo™ de protecţie respiratorie<br/><br/>Mască de sudură cu filtru de sudură, cu modul de auto-întunecare, şi o vizieră incoloră de 17 x 10 cm, pentru pregătirea aplicaţiilor de sudură. Excelentă pentru aplicaţii în condiţii de iluminare slabă şi protecţie oculară, facială şi respiratorie, continuă. Conform standard EN 12941 (TH3).<br/><br/>Prin design-ul său compact şi inteligent, sistemul de protecţie respiratorie cu presiune pozitivă 3M™ Adflo™ este conceput în mod special să satisfacă nevoile legate de aplicaţiile de sudură. Prin debitul său continuu de aer, acesta furnizează aer filtrat, care ajută la reducerea riscului de apariţie a unei cantităţi mari de aer cald şi transpiraţie, în procesul de sudură. Prin utilizarea sistemului de protecţie respiratory Adflo™, beneficiati atât de protecţie, cât şi de confort sporit. Pentru medii de sudură, unde este necesară protecţia respiratorie prin aductie de aer, se pot utiliza regulatoarele de aer 3M™, aprobate. Profilul subţire este perfect pentru utilizare în spaţii înguste. Ergonomia sa se bazează pe nevoia dumneavoastră de echipamente de protecţie respiratorie cu greutate uşoară, adaptabile şi uşor de utilizat.<br/><br/>Debitul de aer este, întotdeauna, o rată nominal constantă de 170 de litri pe minut, indiferent de nivelul de energie disponibilă a acumulatorului, sau de particulele încărcate pe filtru. Pentru aplicaţii în condiţii de temperaturi extrem de ridicate şi umiditate, puteţi creşte debitul de aer la 200 de litri pe minut, prin simpla apăsare a butonului ON, de două ori.

3M™ Speedglas...

CASCA-DE-SUDURA-ASK-400<br/><br/>Casca de sudura cu filtru de lumina electronic, sensibilitatea filtrului optic automat reglabil de la 9 la 13.<br/>Standarde: EN166, EN175 si EN379.

CASCA-DE-SUDURA...

CASCA-DE-SUDURA-ASK-900<br/><br/>Casca de sudura cu filtru electronic de lumina si permeabilitate ajustabila a filtrului automat optic digital de la 5 la 8 si de la 9 la 13. Casca mai are si afisaj interior cu informatiile despre setarile filtrului.<br/>Standarde EN166 si EN379.

CASCA-DE-SUDURA...

CASCA-DE-SUDURA-SK-100<br/><br/>Casca de sudura din material plastic, filter usor inlocuibile 110x90 mm cu factor de protectie automata de la 06 la 11. <br/>Standarde: EN166 si EN175.

CASCA-DE-SUDURA...

   

Powered by CMSimple